Din nye frokostordning starter her!

Telefon: 31 10 94 92
Mellem 9.00 - 15.00

 

Den bedste mad fra Uffes Torvekøkken

Det stiller store krav at levere den bedste mad til vore kunder.

Se her hvad vi gør for at gøre mennesker glade for maden - både i hverdagen og til fester.

Friske råvarer

Uden friske råvarer kan maden aldrig få kvalitet. En gammel, slatten gulerod kan aldrig få en frisk smag med bid i. I Uffes Torvekøkken garanterer vi at råvarerne er friske hver dag lige fra torvet eller leverandøren.

Uddannede kokke

I Uffes Torvekøkken har vi valgt at anvende uddannede kokke til at udvælge og tilberede maden. Vi ønsker et højt niveau i alle processer af tilberedningen af maden til vore kunder, og det mener vi bedst sikres med uddannede kokke, som kender kravene til et professionelt produkt med kvalitet.

Sund kost med lav fedtprocent

I dag skal maden ikke bare smage godt - den skal også være sund. Uffes Torvekøkken tager interessen for sund mad alvorligt. Vi har altid et varieret udvalg af grøntsager og frugter i vores menuer. Vi sparer på fedtprocenter alle steder, hvor det kan lade sig gøre.

Varieret kost - ikke det samme hver dag

De fleste mennesker kan godt lide variation i den mad de spiser til daglig. Det gælder især for vores kunder til frokostordning til firmaer. Vi lægger stor vægt på, at maden opleves som forskellig fra dag til dag, så frokosten bliver en oplevelse hver dag. Vi tager årstidens råvarer med i menusammensætningen, så man oplever årstidernes skiften i den daglige menu.

Varme retter er varme ved levering

Vi ved at varme retter kan blive rigtig kedelige, hvis de er blevet lunkne ved levering. Derfor har vi i Uffes Torvekøkken valgt transport og emballage, som sikrer den rette temperatur på den varme ret. Vi vælger at køre ud med måltiderne flere gange om dagen, for at forkorte transporttiden mellem køkken og kunde. Vi har også udvalgt nogle specielle transportkasser og en emballageform til den varme ret, som sikrer at den holder en optimal temperatur, indtil retten bliver pakket ud til frokostbordet.

Vælg selv mellem vegetar og kød retter

I Uffes Torvekøkken har vi altid godt kunnet lide at arbejde med grøntsager. Vi har mange kunder, som er vegetarer eller bare gerne vil have mange grøntsager. Derfor tilbyder vi også retter til alle former for vegetarer og folk der bare gerne vil have flere grøntsager. Tal med os om en løsning der passer jeres behov.

Frisk bagt brød

Det daglige brød er en vigtig grundpille i ethvert måltid, især til frokost.

Levering til tiden

Det er ikke sjovt at skulle vente på dagens måltid, når hele virksomheden har travlt. I Uffes Torvekøkken sætter vi en ære i at levere måltider til den tid vi har aftalt med kunden. Hvis vores chauffører af en eller anden grund skulle være fraværende den samme dag, har vi en aftale med et vognmandsfirma om levering af maden. I kan føle jer trygge ved at maden kommer ud til tiden.

Mad til alle trosretninger

Vi lever i en verden med mange kulturer - og mange religioner. I flere religioner er der regler for hvad man må   spise. Uffes Torvekøkken har mad til alle religioner, så en eller flere personer kan få den kost der passer til deres religion. Vi har kendskab til kosten i de fleste større religioner. Hvis du vil være helt sikker på at få den rigtige kost, kan du kontakte os for at vi er sikre på at I får leveret den helt rigtige kost til den religiøse praksis.

Miljøvenlig indpakning

Vi lægger stor vægt på at kombinere en praktisk indpakning med miljøvenlig emballage. Nogle tror, at det er miljøbelastende, fordi vi pakker maden ind i emballage, som smides ud. Men det er ikke tilfældet. Vi har netop fundet en emballage form, hvor man gør det let at rydde op med emballage som man smider ud, men emballagen er heldigvis miljøvenlig og forurener ikke ved destruktion.

Få flere informationer om frokostordning, receptioner mm. fra Uffes Torvekøkken